Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2008 04:37 - Женските оръжия
Автор: myworld Категория: Тя и той   
Прочетен: 1189 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 14.09.2008 04:38


Мъжете са станали по-разглезени и претенциозни за женската сексуалност. Силният пол отдавна не се възхищава на случайно видян, под дългата пола глезен или нежна кожа под скромното деколте. Затова и на жените през 21 век са им необходими по-мощни оръжия, с които да въздействат върху чувствата на мъжете!
ПОГЛЕД
Не просто очи, с гъсти обемни мигли, а именно поглед. Срамежлив или предизвикателен. Открит или замислен. Прелъстителен или загадъчен. Най-важно е той да стане сексуален стимул за обекта на желанието ти. Нека очите ти да “играят”! Нали очите са огледало на душата, а твоята душа ( и тяло) желае този мъж. Така че, не се притеснявай да го покажеш!
УСМИВКА
Няма да обсъждаме белите зъби и свежия дъх, това се подразбира. Твоята задача е, усмивката ти да обещава, изпълнение на най-смелите му мечти и желания. Покажи на избраника си, че именно целуването на твоите устни, ще го изпрати на Луната и ще го върне обратно.
ОБЛЕКЛОТО
Прекалено откровеното облекло предизвиква сексуална възбуда в мъжа. Но тъй като не е възможно да се снеме напрежението, се получава застой на кръвта. А това води до развитие на импотенция. Така че, ако сме малко по-облечени ще дадем възможност да ре развихри мъжката фантазия. Кокетната цепка отстрани е не по-малко сексуална от мини полата. А деколтето не е задължително да е отпред. Красивия, гол гръб е много сексуална гледка!
ПОХОДКА
Походката трябва да е лека, бедрата да се поклащат, независимо от това, какво си обула – маратонки, сандали или обувки с 15-см токчета.
ГЛАС
Колкото е по-сексуално привлекателна жената, толкова е по-нисък гласът и. Особено през нощта! Смята се, че гласът на страстта е нисък. Ако момичето е красиво, но с писклив глас, мъжът едва ли ще забележи прелестите и. Затова гласа трябва да се тренира, добави в тембъра си ниски нотки, за да стане сопраното незабравимо. Нека мъжа, когато те чува по телефона, да си представя сексуалните ти стонове в спалнята. 
МИРИЗМА
Не аромата. Именно миризмата. Миризмата на жена. За много мъже миризмата на жената може да предизвика ерекция даже и без докосване. Коко Шанел е казвала: “Не си слагайте парфюм там, където искате да ви целуват”. Когато отивате на секс-лов не е необходимо да се обливате с парфюм.
СТИЛ НА ПОВЕДЕНИЕ
Сексуалните маниери на поведение са цяло изкуство! Това е умело съчетаване на мимики, жестове, движения. Съществуват жени, които са сексапилни по природа. Но това може и е необходимо да се усвои. Това е отличен инструмент за привличане. Кръстосването на краката, жестовете, които предизвикват интерес, докосванията. Тренирайте частите на тялото си, които имат изразено сексуално значение.
ФЛУИДИ
Нито дрехите, нито грима, нито красивите гърди не привличат мъжа така, като флуидите на привлекателната жена. Най-важна е вътрешната нагласа и енергия. Случва се жената да е красива, но без настроение. Така никой мъж няма да я забележи. Ако тя обаче се чувства красива, противоположния пол няма да остане безразличен. За това не е необходимо много – позитивен поглед, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ







Тагове:   оръжия,


Гласувай:
0



1. анонимен - sisi
14.09.2008 14:02
absolutno vqrno..... 4ar, usmivka , pogled.. vatre6no izla4vane, duhovno udovletvorenie..... no mai nepro4etoh ni6to za intelekta, za6toto az zalagam i na nego pri edno eventualno flirtuvane... obi4am inteligentniq flirt...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: myworld
Категория: Други
Прочетен: 26542
Постинги: 5
Коментари: 55
Гласове: 32
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031